Klein Materiaal Horeca

Published May 08, 21
1 min read

Keukens - Specialist In Horeca Apparatuur

Geen aantasting van uw liquiditeiten. Objectfinanciering, dus alleen het leaseobject is van de leasemaatschappij (Horeca apparatuur). Off-balance, waardoor er geen negatieve invloeden op uw solvabiliteit ontstaan. Voor u geen economische risico. Dit risico ligt bij de leasemaatschappij. Vaste tarieven, dus géén verassingen. Iedere maand hetzelfde tarief, tot en met de laatste maand. 000,00 € 161,- € 126,- € 106,- € 10. 000,00 € 319,- € 249,- € 207,- € 20. 000,00 € 626,- € 486,- € 402,- € 30 - horeca warmhoudapparatuur. 000,00 € 939,- € 729,- € 603,- € 50. 000,00 € 1. 565,- € 1. 215,- € 1. 005,- .

18 Ideeen Over Professionele Horeca Keuken

Leasing is een steeds relevanter en belangrijker begrip binnen Nederland. Zo kiezen veel bedrijven er al voor om een leasecontract aan te gaan i. p (Klein materiaal horeca).v. een lening bij de bank met enorm hoge rente. Uiteraard zitten er vele voordelen aan de keuze voor operational lease. Behoud van eigen werkkapitaal en zodanig kredietmogelijkheden voor nieuwe financiële uitdagingenGeen aantasting van uw liquiditeiten, ook niet voor de btwEconomisch risico van het object bij leasemaatschappijVast bedrag per maand inclusief rente en aflossing, geen onverwachte verrassingenVrij in de keuze om de machine over te nemen of wellicht te kiezen voor een nieuwe machineMogelijkheid om na de eerste 12 maanden het contract vroegtijdig af te lossen en de machine over te nemenLeasen is bij Maxima al mogelijk . Het is mogelijk om meerdere producten in 1 contract te leasen!Om in aanmerking te komen voor een lease contract moet aan enkele voorwaarden worden voldaan:Geldige KvK registratie in NederlandBedrijf dient minimaal 6 maanden operationeel te zijnMocht je meer willen weten over de tarieven of zelf berekenen wat het per maand kost, bekijk dan voor aanvullende informatie (Klein materiaal horeca).

Horeca Keukens Met Slimme Inrichting

Nu heeft u een mooie machine gevonden voor nog geen €2. 000,- exclusief btw. Alles voldoet aan uw eisen maar u heeft op het moment geen €2 - vriesapparatuur horeca. 000,- beschikbaar voor een nieuwe / extra machine. Daarom biedt Maxima u de mogelijkheid voor operationeel lease. Zo hoeft u geen gigantische investering te doen maar betaald u een voordelig maandbedrag. Hieronder staat een rekenvoorbeeld van de espressomachine:Leaseduur2 jaar3 jaarBedrag per maand€93,95€67,37Dit houdt in dat de gloednieuwe espressomachine u slechts, bij een duur van 3 jaar, €67,37 ex. btw per maand kost. Stel dat u €1,00 verdient per koffie, heeft u de machine al terug verdiend bij ongeveer 68 kopjes koffie per maand, dat zijn net iets meer dan 2 kopjes per dag! Rekenvoorbeeld 2: U gaat een nieuw filiaal openen en heeft daar een nieuwe keuken bij nodig.

Horeca Keukenapparatuur Nodig? - Vele Topmerken

200,-. Zeer scherpe prijs voor een complete keuken maar alsnog een flinke deuk in de portemonnee. Door middel van leasen beschikt u over de mogelijkheid om dit bedrag te verspreiden over een langere periode en zo uw geld te investeren in de overige inboedel of een eventuele verbouwing. Hieronder staat een rekenvoorbeeld van de keuken:Leaseduur2 jaar3 jaarBedrag per maand€232,44€159,64Gekeken naar een contractduur van 2 jaar kost de compleet nieuwe keuken u €232,44 ex. Stel dat u gemiddeld €8,- verdient aan een dinerende bezoeker, dan houdt dit in dat de keuken zich al terug verdient bij slechts 30 dinerende gasten per maand. Horeca apparatuur.

Welke Professionele Horecakeuken Past Bij Jouw Restaurant

In overleg met u kijken we naar de meest geschikte horeca apparatuur en maken dan voor u een passende offerte op. Zo weet u van te voren wat uw maandlasten zullen zijn (horeca presentatie-materiaal). Als u akkoord gaat en voldoet aan de voorwaarden van het leasetraject, plaatsen wij een compleet nieuwe keuken of losse apparatuur. Om gebruik te maken van horeca apparatuur leasing, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen - Horeca outlet. Zo moet uw bedrijf, of het bedrijf waarop u de leasing wilt laten lopen, minimaal 1,5 jaar bestaan. Ook moet u over goede financiële cijfers beschikken Twijfelt of u in aanmerking komt? Neem gerust contact op, wij helpen u geheel vrijblijvend bij de aanvraag.

Horeca Onderdelen - Horeca Apparatuur - Met Korting Bestellen

Met moderne horeca apparatuur kunt u het verschil maken in uw horeca onderneming. Aanvullend op het kopen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid omprofessionele keukenapparatuur te leasen. Als ondernemer kan huurkoop van horecaapparatuur u interessante voordelen opleveren. presentatie-materiaal horeca. Het belangrijkste voordeel van het leasen van een professionele horeca keuken is dat niet aluw liquiditeit ‘verdwijnt’ in de keukenapparatuur.
Horeca Keukenapparatuur Kopen? - Horeca Koel SpullenWelke Professionele Horecakeuken Past Bij Jouw Restaurant
Zo blijft de financiële positie en de solvabiliteit van uwbedrijf gezond. Metos biedt haar klanten een financial lease constructie voor horeca apparatuur opafbetaling. horeca presentatie-materiaal. Bij het afsluiten van een leasecontract bent u economisch eigenaar van het keukenapparaat of de keukenapparatuur. Dit betekent dat de apparatuur als bedrijfsmiddel op uw balans staat.

Keukenapparatuur - Non-food - Assortiment

Bovendien bent u na het betalen van de laatste leasetermijn automatisch juridisch eigenaar. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de aanschafwaarde van de horeca apparatuur, het rentepercentage en de looptijd. Alle voordelen van financial lease op een rij:- Tot 100% financiering van het bedrijfsmiddel- Te financieren bedrijfsmiddel dient als zekerheid. Bij het leasen van professionele apparatuur voor uw horeca keuken houdt u rekeningmeteen aantal zaken:- Uw bedrijf bestaat 2 jaar of langer- Uw onderneming is financieel solide en u kunt recente bedrijfsgegevens(jaarrekening) tonen- U hebt geen BKR-codering ondernemer en een positieve credit check- Leasing bij investering van 5 (XXLHoreca). 000 euro of meer- De installatiekosten bedragen maximaal 20% van de totale waarde.

Horeca- En Grootkeukentechniek

U kunt hierbij onder meer denken aanhet leasen van professionele horeca combi-steamers, leasen van een professionele horecakoelkast, of leasen van een professionele (horeca) vaatwasmachines. Ook leasen van overigeapparatuur als een koeltoonbank of horeca oven is mogelijk bij Metos. Met bijna 100 jaar ervaring is Metos ook uw partner bij het leasen van professionelekeukenapparatuur voor de horeca. Middels deze service kunt u als zakelijke klant zeer flexibel overgaan tot een nieuwe aankoop (horeca RVS keukenapparatuur). Op basis van de lengte van de looptijd met de totale aanschafwaarde wordt een maandelijks bedrag berekend. Dit bedrag dient per kwartaal voldaan te worden. U wordt geen eigenaar van het materiaal, maar krijgt na de leaseperiode de gelegenheid om voor een gering bedrag definitief eigenaar te worden.

Horeca Keuken Op Maat

Bovendien kunt u na de nader te bepalen looptijd weer beschikken over het nieuwste materiaal. Zo blijft u altijd voordelig up-to-date - Koelapparatuur horeca. Deze overeenkomst komt tot stand tussen Grenke Finance N.V. en u als zakelijke klant, waarbij HorecaGrootkeukenShop als bemiddelaar fungeert. Geen directe grote investering die teveel invloed heeft op het huidige budget - hygiene producten.
Horeca Keukenapparatuur(Tip) Merken Horeca En Keukenapparatuur
Bescherming van uw liquiditeitspositie. Optimale besteding van uw werkkapitaal. Behoud van kredietfaciliteiten bij uw huisbankier. Eenvoudige financiële planning door constante lasten. Eenvoudige budgettering van toekomstige kosten. Staat niet op de balans, vaste kosten per termijn dus extra voordelig. Geen hoge aanschafprijs. Geen extra kosten gedurende de leaseperiode. Gemakkelijk en snel te regelen.

Horeca Groothandel Van A Tot ZU profiteert van een snelle, probleemloze afwikkeling. Wij bieden u optimale flexibiliteit, met onder meer de mogelijkheid apparatuur tijdens de looptijd van het contract te vervangen. Al mogelijk vanaf € 3000,00. Om een lease-aanvraag in behandeling te nemen, hebben wij alleen de NAW-gegevens nodig (presentatie-materiaal horeca). Na de leaseperiode kunnen de producten worden geretourneerd, maar ontvangt u ook een scherpe aanbieding om tot definitieve aanschaf over te gaan.

More from Keukenapparaat

Navigation

Home

Latest Posts

Keukenstudio - Voor De Keuken Om Je Leven

Published Nov 29, 21
6 min read

Apparatuur Horeca

Published Jun 29, 21
0 min read